Opis

Ljudje, ki uživajo potovanje, ki bo všeč naša prenosni toaletnih vrečko.To zagotavlja veliko prostora za kozmetiko, britje, orodja in drugih predmetov, zahvaljujoč dvojno plast tkanine.Priročno shranjevanje kartic in tkiv, to je jasno PVC prostor.Vsak popotnik potrebuje, da uspešno!

Specifikacija:

Material: Poliester Kationski

Tekstura: nežna tekstura

Slog: modno in enostavno

Teža: 144G

Velikost: (pribl.) 22*12*20 cm/8.66*4.72*7.87 cm

Struktura: Prenosni

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različnih ročno merjenje, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Seznam Vsebine:

1* Potovalni Kozmetični Vrečko

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Uporabniku Prijazno: Jarku kaotično pakiranje in organizirati z lahkoto uporabljate to potovanje kozmetični vrečko.Ločeno suhe in mokre predmete z sprednji žep za mokre brisače, plus reže za kartice in tkiv.

2.Priročno za Izvajanje: Paket vaš kozmetiko in nego kože essentials brez kakršnih koli težav z naše potovanje kozmetični vrečko.Njena kompaktna velikost in dvojno plast tkanine, da je kot nalašč za potovanje in se prilega v kovček.

3.Trajno Storitev: Z naše potovanje kozmetični vrečko, boste lahko obdržali vaše osebno nego stvari organizirane in lahko dostopna.Je idealen za vodenje vaše kopalnica essentials ali britje kit organizirane zato, ker ima jasno PVC žepa, zadrgo očesa žep, in dve strani žepi.

4.Večnamenska Zasnova: To potovanje kozmetični vreča se lahko uporablja kot toaletnih vrečko za shranjevanje pribor za britje, šampon, in drugih essentials, ali kot kozmetični polje za razvrščanje ličila izdelkov.

5.Odlično Darilo: Ali je Zahvalni dan, Božič, ali katero koli drugo priložnost, to potovanje kozmetični torba je odlično darilo za svojo ženo, punco ali hči.Da bo vaše oblači bolj urejeno in pokažite svojo ljubezen in skrb.

Dodatne Informacije

Poreklo

Celinska Kitajska

Vrsta

Svetilka

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5