Opis

Naše Outdoor Camp Svetilka je kot nalašč za vse na prostem avanturo!Lahek in vsestranski, to zunanja oblika 2 svetlobe načini in 2, napajanje metode za celovito pokritost.Super za hišne noč sprehode, ta lučka se bo hitro postal mora imeti na vseh vaših potovanjih.

Lučka noga tip: 12LED, bela svetloba 27 plamen svetilke kroglice

Sončne celice moč: 5,5 v 0.45 m

Napajanje tip: 1*18650 baterijo (zunanje zamenljiva)

Velikost izdelka: 16.5*10*10 cm

Paket velikost: 18.7*10.5*10.5 cm

Teža: 350 g

Material: ABS

Neprekinjen čas osvetlitve: 2-6 ur

Previdnostni ukrepi:

Zaradi svetlobne učinke in snemalnih kotov, obstajajo lahko nekatere barve razlika, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko odstopanje na velikost izdelka.

1*Kamp Svetlobe

1*usb kabel

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vrhunski Material: Izdelane z visoko kakovost materiala, zato je lahek, zaradi česar je enostaven za prevoz in trgovino, medtem ko zagotavlja svetlo in dolgotrajno osvetljenost med kampiranje potovanja.

2.Nastavljiva Osvetlitev Možnosti: enostaven preklop prilagoditve z vrtenjem 10counterclockwise, da preklopite plamen luči.Izberite med dva načinov svetlobe: bela luč in toplo svetlobo, glede na vaše želje in razpoloženje.

3.Učinkovito Napajanje: Uživajte dolgotrajno življenjsko dobo baterije z 2 napajanje metode: mobile moč polnjenja ali solarno polnjenje.Šotor luči za kampiranje sončne imajo vgrajen USB polnilna litijeva baterija, ki lahko služijo tudi kot moč banke za vaše naprave.

4.360 Okoli Osvetlitev: Ta kamp sončni šotor luč, ki zagotavlja celovito pokritost s svojo super svetla LED luči, ki osvetljuje 360 stopinj.To prihrani energijo in traja do 12 ur z enim polnjenjem, zaradi česar je popoln dodatek za vsak kamp.

5.Široko Uporablja: Naš sončni pogon šotor luč je treba imeti za vaš jjeza noč sprehode, noč stojnice, kampiranje, pohodništvo in BBQs.Uživajte brez težav, trajno, in večnamensko razsvetljavo, kamorkoli greste.

Dodatne Informacije

Poreklo

Celinska Kitajska

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5