Opis

Svoje premišljene zasnove je kot nalašč za gospodarstvo fotografije ter pomembno dokumentacijo.Enostaven za namestitev, ta posnetek se bo hitro postal rezanih v svoje delo.

Specifikacije:

Ime izdelka: Monitor dokument papir držalo

Teža izdelka: približno 60 g

Velikost izdelka: (pribl.)23.9*7*1.5 cm/9.41*2.76*0.59 cm

Izdelek material: ABS

Seznam Vsebine:

1pc*Spremljati dokument papir holde

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Enostavno Pregledovanje: Monitor Dokument Papir Imetnik je kot nalašč za študente, multitaskers in poslovnih delavcev.To prihrani namizje prostor, pomaga organizirati dokumente in, najpomembneje pa je, da omogoča enostavno pregledovanje dokumentov v višini oči.

2.Inovativna Oblika: Naši edinstven zaslon dokument papir držalo vam omogoča, da nevidno preklopite med dokumenti na obeh namizje in tablet.Svojo elegantno obliko ohranja svoje delo, organizirano pa vam pomaga učinkovito večopravilnost, zaradi česar je popoln dodatek za vse poklicne je zbirka orodij.

3.Enostavna Namestitev: Ta monitor dokument papir držalo prihaja z samolepilne nalepke, ki imajo močan oprijem in ne pušča madežev na zaslonu.Lahko enostavno pritrditev in odstranitev oglasna deska, ne da bi poškodovali vaš monitor.

4.Priročno Razvrščanje: Naše trmast ABS materiala dokument imetnik posnetek je zasnovan tako, da trdno držijo svoje dokumente, za lažji dostop.To ni enostavno preoblikovanje, je gladko in burr-proste površine, ki je enostavno za čiščenje.Izboljšajte svojo produktivnost z optimalno organizacijo.

5.Večnamenska Posnetek: Povečanje produktivnosti dela z našo večnamenski zaslon dokument papir držalo.To prilagaja fotografij, vizitk, A4 papir, beležke, sporočila in dokumente.Kot nalašč za zaposlene strokovnjake, katerih cilj je za optimalno organizacijo in enostavnost.

Dodatne Informacije

Poreklo

Celinska Kitajska

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5