Opis

Tuya Pametni Daljinski Upravljalnik Univerzalno Kopijo Pametni Dom Smart Življenje Glas Daljinski Upravljalnik Deluje Z Alexa In Dom

Opis:

1.Najnovejša različica z RF in IR zelo združljiva:Vse-v - IR in RF daljinski upravljalnik namenja za vklop naprave, Televizorji, ventilatorji, Dvd-jev, STBs, TV Škatle itd Infraed naprave in celo RF naprave RF svetlobe,RF stikala, RF roller blinds itd z enim daljinskim upravljalnikom;shranjevanje na tisoče IR kode.

2. daljinski upravljalnik RF protokola zagotavlja boljše uporabniške izkušnje nadzor različnih 433MHz RF naprave, kot so \odtenki motor,stikala za luč;Lokalni IR kodo za hitrejši odziv.

3.WiFi/4G App Remote Control :je Opremljen z novo pametno krmilnik,lahko nadzor IR in RF naprave z brezplačno mobilno "Smart Life/Tuya" App kadarkoli (Združljiv z operacijskim sistemom Android in iOS).Nadzor vaš aparati vnaprej, ko ste zdoma.Vključite vaš pametni telefon v univerzalni daljinski na lahek način.

4.Hands-free Glasovni Nadzor:Alexa,sklop A/C do 77 stopinj Celzija.Preprost glasovni ukaz lahko vključite krmilnik za nadzor na daljavo najbolj Ir in RF Nadzor Naprav,kot so A/C, VENTILATOR ,TV, DVD, STB, TV OKNO in RF protokola naprave.(Poleg tega združljiv blagovnih znamk ali naprav ,si oglejte priloženi seznam ali Smart Life Aplikacije.)

5.Prilagojene Kopije Funkcija:Če ne najdete naprave blagovne znamke v "smarlife"App,Programable učenje funkcijo lahko pomaga, da kopijo enako funkcijo na daljavo.Najbolj IR in RF daljinski nadzor Naprav, ki se bodo uporabljale kot so kamini, grelne, stropni ventilatorji.

6.Tradicionalni naprave lahko na enostaven način dostopate do APLIKACIJ, in lahko celo ustvari pametne prizore z drugih pametnih naprav.

Na primer, če je pametno zaklepanje vrat zazna, da je odprl vrata, je RF433 stikalo se samodejno vklopi, žarnica je samodejno vklopljena, zavese se samodejno odprejo, je TELEVIZOR samodejno vklopljena, in čistilec se samodejno zažene.

Specifikacije:

Ime:Smart IR+RF Krmilnik

Napajanje:DC 5V/1A

Način komunikacije:WiFi IR+RF433(38KDz,315KDz,433KDz)

WiFi standard:802.11 b/g/n, 2.4 G

Barva :Črna

Material :PC

Velikost:70*70*26 mm

APP:Smart life/TUYA Smart

Paket Je Vključeno:

1*Smart IR+RF Krmilnik

1* priročnik

1* podatkovni kabel

Dodatne Informacije

Način komunikacije

Wi-Fi, WiFi IR in RF433

Blagovna Znamka

Aubess

Brezplačna Dostava

Hitra Dostava

Material

PC

WIFI Standard

802.11 b/g/n, 2.4 G

APP

Smart Life/Tuya Smart

Barve

črna

Ime

Smart IR RF Krmilnik

Podpora

Dropshipping Debelo

Napajanje

DC 5V/1A

velikost

70 70 26mm

Poreklo

Celinska Kitajska

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5