Opis

Naše Kitara Dejanje Merilnik značilnosti mat črna prevleka na trajne iz nerjavečega jekla znanja, zaradi česar je odlično orodje za natančno merjenje kitara niz višino.Njegova kompaktna oblika, ne zasedajo dragocen prostor v vašem gig bag, in ga naredi za super darilo za vse glasbenik.

Specifikacija:

Ime izdelka: String Dejanje Gauge

Material: nerjaveče jeklo

Struna višina obsega: o 0.01-0.14 palcev/0.25-3.50 mm

Most sedlo globino utora obsega: o 0-0.875 v/0-20 mm

Lestvica za matico sedlo in pole ploščo: o 0-0.75 cm/0-20 mm

Pin svile krono višina: o 0.024-0.056 palcev/0.61-1.24 mm

Vladar velikost: o 9.1 x 5.1 cm/3.6 x 2 cm (dolžina * širina)

Teža: približno 37g

Seznam Vsebine:

Niz Ukrepov Merilnik x 1

Zaščitni rokav * 1

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Strokovno Natančnost Izboljšanje: S tem niz ukrepov profil, lahko naredite svojo kitaro nastavitve jasnejše in lažje, kot je visoko natančno in svetlo srebrna jedkanje ce na mat črno prevleko, na nerjavnega jekla znanja, ki lahko izognili specular razmislek.

2.Več Namenov: Izboljšati svojo kitaro je kakovost zvoka za natančno merjenje in nastavljanje matica višina, pickup pole-na-string razdalje, krono in niz višino, in sedlo globino utora s to vrhunsko strokovno kitara setup orodje, Niz Ukrepov Merilnik.

3.Oblikovana z Nego: S tem kitara niz višine profila, lahko enostavno merjenje delovanja svoje strune v različne enote, npr. cm, meritve, in 64 enot.Merilnik, ki ima trajen številke in črt, ki so lahko berljive in ne zbledi v daljšem časovnem obdobju.Robovi so gladki in polirani, da se prepreči praske svojega inštrumenta.

4.Prenosni Rešitev: Doseči natančno niz višina meritve na prostem z naše Niz Ukrepov Merilnik.Kompaktna oblika dejavnik in udoben oprijem, da je treba imeti orodje za vsak glasbenik.

5.Čudovito Darilo: Presenetite svoje družine in prijatelji, ki igrajo kitaro, s tem Niz Ukrepov Merilnik, priročno orodje, ki jim pomaga, da ukrepa in prilagoditi niz višina za optimalno učinkovitost in udobje.

Dodatne Informacije

Poreklo

Celinska Kitajska

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5