Opis

Pedikura Nastavite Peeling in Piling Calluses Stopala Pranje Krtačo iz Nerjavečega Jekla Dvojno stranicami za Nego Stopal Pedal Kamen 10 1

Opis:

1.poklic pedikura kit vam ponuja odlično rešitev za petami in pomaga, da vaše noge gladke in odstranite odmrle kože in grobo callus.

2.GLADKE NOGE: Previdno olupimo mrtvih in hrapavo kožo, gladko, vaše noge in lak za nohte, zmanjšanje težka in razpokane kože, jih pusti gladko, zdravo in osveži.

3.PREMIJE IN VZDRŽLJIV MATERIAL: Izdelani iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in plastike, lahki, ki je vzdržljiv in enostaven za uporabo.

4.PRIHRANITE ČAS IN DENAR: S tem pedikura nastavite, ni treba, da nohtov salon, čas in denar-varčevanje!Uporabite jih lahko za sebe in svoje družine, primerna za vsakogar.

5.Ergonomska & Lahki Design:Z majhnimi in lahkimi design, ima udobno, enostavno upravljanje, ki se lahko uporablja tudi za notranjo in zunanjo uporabo.

Specifikacije:

1.Multifunkcijski Pedikura Orodja Sklop: stopala nego je učinkovito odstrani koruza, odmrle kože, trmast callus in debele nohte, varno in brez bolečin, olupimo mrtvih ali hrapavo kožo.Zapuščam z baby-mehka in gladka stopala in da boste uživali, je stopala skrbi.Primerna tako za strokovno in doma pedikura.

2.Visoko Kakovostne,trpežne in Zanesljive Material: Naša Strokovna Pedikura Komplet je izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in ABS materiala, trpežna in vzdržljiva, ki vam bo udobno in dolgotrajno uporabo izkušnje.V pedikura nega nog orodja so izdelana iz kvalitetnega nerjavečega jekla, vam ponujajo trpežne in dolgotrajno uporabo izkušnje, dobre izdelave zagotavlja, da je gladek rob in dobro teksturo, lepo darilo za družino in prijatelje.

3. Uljepšati svoje noge redno, zmanjšanje težka in razpokano kožo in narediti kožo gladko

4.Prenosen in Priročen: S plastično za priročno shranjevanje in uporabo teh pedikura kompleti.Kot nalašč velikost in majhna teža, ga lahko vzamete kamorkoli greste, super za potovanja in vsakdanje življenje.Dobre izdelave zagotavlja, da je gladek rob in dobro teksturo, lepo darilo za družino in prijatelje.Gladke noge in lak za nohte.

5.Primerna tako za strokovno in doma pedikura, dobro za odstranjevanje callus, koruza, trdo kožo, stopala olupimo, cuticle itd.Nežno odstranite koruza peš, olupimo mrtvih ali grobo kožo gladko noge in lak za nohte.

Paket Je Vključeno:

1 * dvojno stranicami

1 * gosje jajce krtačo

1 * robovi krtačo

1 * stopala planer

1 * strip drgnjenje

1 * odmrle kožne vilice

1 * cornknife

1 * čopič

1 * gumijasto podlogo

Dodatne Informacije

Na zalogi

Zadostno

Vir Napajanja

Noben Električni

Tip 6

odmrle kožne vilice

Tip 2

Gosje jajce krtačo

Podpora

Debelo/Dropshiping

maquiagem

Za Nego Stopal Orodje

Funkcija 2

Stopala Orodje Za Čiščenje, Stopala Rasp Piling

Funkcija 3

Pedikura Set Za Odstranjevanje Odmrle Kože

velikost

8-piece set, Foot Care Tool

Postavka Vrsta

Za Nego Stopal Orodje

tip 7

Koruza nož

Številka Modela

Za nego stopal orodje 02

Vrsta

Strani Stopala Datoteke

Poreklo

Celinska Kitajska, CN(Izvora)

Funkcija 1

Za Nego Stopal Orodja Stopil Ribanje Ščetke

Tip 4

Stopala planer

Tip 1

Double-sided (obojestransko)

Tip 5

Drgnjenje trakovi

Število Kosov

COMBO

tip 8

Gumijasto podlogo

Tip 3

Stopala krtačo

Funkcija 4

Pete Toe Brušenje

Dostava

Hitra Dostava

Material

Nerjaveče Jeklo, Za Nego Stopal Orodje

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5