Opis

modname=ckeditor

Šport Nogomet Nogavice Ne drsijo Silikonski Spodaj so odporni na Obrabo, Dihanje, Rugby, Baseball, Nogomet Nogavice Moški Ženske

Material: Najlon, Elastična Spandex

Velikost: ena velikost (fit 39-44)

Uporablja Spol: moški ženske

Pakiranje: 1 parov Nogavic

Opomba:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

3. Enota konverzije:1 inch=2.54 cm ALI 1 cm=0.39 palca.

Dostava 1.Vsi izdelki bodo urejene dostava v 1-3 delovnih dneh po prejemu plačila. 2.Prosimo, preverite vaše podrobne naslov in kontaktno številko premislite, preden oddate naročilo. 3.V običajno postavka dostava po www.minisvet.si Standardna Dostava.Plačilo 1.Kreditne kartice na spletu je na voljo. 2.Če obstaja kakršen koli uvoznih dajatev in davkov,to je kupca odgovornost.Izdelek 1.Izdelki so merjena z roko,ki ga bo imel napako, 1 ~ 2 cm, ki je v normalnem območju.Zaradi razlike v prikazu na različnih spremlja, obstajajo lahko nekatere barve razlika,končna barva je na podlagi dejanskega izdelka.

Pišite 1. Če niste zadovoljni z našimi izdelki, se obrnite na nas, ne oklevajte v delovni dan, mi bo najboljša rešitev, da boste v roku 24 ur. 2. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,prosim, pustite 5 zvezdic ocena in dobre povratne informacije,delež lepo kupec pokaži fotografijo.Vaše zadovoljstvo je zelo pomembno za nas,in nas ohranja motivirane, da poskusite težje za naše stranke!Hvala za vaše razumevanje.Uživajte vaše nakupovanje!

Dodatne Informacije

Material

najlon

Spol

MOŠKI

Cev Višina

Kolena-Visoko

Poreklo

Celinska Kitajska

Šport Tip

nogomet

Prst-ločena

No

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5