Opis

Opis:

Barve, kot je prikazano

Material: tkanina

Teža: 40g

Velikost: elastična

1. Design: To Maillard mlečno kavo-barvne goba glavo sprejme enostavno in modno oblikovanje.Barva je topla in mehka, ki prikazuje elegantno temperament.To je najbolj priljubljena barva v jesen in zimo, to leto!Glavo ima zmerno širina in trdne barve, design, ki prikazuje preprosto, vendar osebno slog.

2. Material: las trak je izdelan iz visoko kakovostnih goba material, ki je mehko in udobno, in ne bo povzročilo pritisk ali nelagodje za lasišče in lase.Ob istem času, material ima določeno stopnjo elastičnosti in se lahko prilagodi različnim glavo velikosti, da zagotovijo stabilnost glavo.

3. To glavo je primerna za različne vrste las in las dolžine, ali je dolg, srednje ali kratke lase, ga je mogoče enostavno nošnjo in uporabo .Ali se dogaja, da delo v dopoldanskem času ali prenehanje stranke v večernih urah, lahko dodate poudarja, da vaša pričeska in osebno modni okus.

opombe:

1. Kot vsi vemo, različnih računalnikih prikaz barv drugače, in dejanska barva se lahko nekoliko razlikujejo od sliki spodaj.

2. Če ugotovite, da je težko, da izberete velikost, se lahko obrnete na mene, v vsakem trenutku in mi bo dal nekaj predlogov, vendar so za vašo referenco samo.

3. Mi lahko sprejema naročil z mešanimi elementov, barv in velikosti.

Ta izdelek vključuje:

1pc hairband

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, so tako številne koristne in poceni izdelek v naši trgovini.bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

Dodatne Informacije

Primerno Sceno

Na prostem

Ime Oddelka

Otroci

Spol

Ženske

Poreklo

Celinska Kitajska

Uporablja Sezone

Štirje Letni Časi

Material

Poliester

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5