Opis

Deset Elektroda Blazine so kot nalašč za dom, fitnes oprema.So brez draži kože, so dobra elastičnost in dobro prevodnost.Prav tako so samolepilne, zato ne potrebujete nobenih gel ali trakom.Samo hranite pravilno jih po uporabi in bodo trajali dlje.

Specifikacije:

Ime: Elektroda Blazine

Velikost: (pribl.)6.1*15 cm/2.4*5.91 cm

Material: Gel

Debelina: (pribl.)0.3 cm/0.12 cm

Seznam Vsebine:

2*Deset Elektroda Blazine

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Popolna Elektroda Blazine, Kit: Ta paket vsebuje 2 elektroda distančniki, da se pridružijo vaše fitnes razredi in ustvari nežne električne impulze na vaše glutes, da spodbujajo aktivnost mišic in izboljšanje vaš domači fitnes rezultat.

2.Zanesljivo Design: Ti elektroda blazine so izdelane iz polimerov prevodni material, ki je trajna in stabilna.Ne povzroča draženje kože ali negativne učinke, tako da se lahko zanesete na njih za učinkovito elektroterapijo.

3.Dober Oprijem: elektrod blazine lahko raztegnejo in bend, da se prilega telesu krivulje, ki zagotavljajo optimalno stimulacijo in udobje.Uporabite jih lahko brez zadrege.

4.Optimalno Dobavo Električne Impulze: Ti elektroda blazine nudijo vrhunsko prevodni in samolepilne zmogljivosti, ki zagotavljajo učinkovito stimulacijo ciljnih območjih.:

5.Primerna za ponovno uporabo: Za vodenje vaše telo suho, preden začnete z uporabo teh elektrod blazine in shranjevanje previdno po uporabi lahko ponovno uporabijo jih za 20 do 30 krat z lahkoto.

Dodatne Informacije

Usposabljanje Mesto

Pas & Trebuha Vadbe

Poreklo

Celinska Kitajska

Vrste šport

Trening Za Moč

Številka Modela

Elektroda pad

Ime Oddelka

MOŠKI

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5