Opis

Naj bo vaš avto lesk, kot nov, s Keramično avtopralnica!Ta revolucionarna formula, ki odstrani umazanijo in maščobe, medtem ko tvorijo keramična prevleka, ki zapuščajo vaš avto popolnoma zaščitena.Celoten avto pranje, voskanje in poliranje hkrati še nikoli ni bilo lažje.

Specifikacije: Avto Čistilec

Izdelek zmogljivosti: 500ml

Uporabite razmerje:

Samodejno avto, pralni stroj: 1:30 vodo

Ročna avtopralnica: 1:80-150 vode

Izdelek funkcija: Preprosto odstranite različnih madežev na avto barve

Seznam Izdelkov:

1*Avto Čistilec

Opombe:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, izdelek barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Učinkovito Čiščenje: Naša formula omogoča, da se lak vašega avtomobila na čist, sijaj, odstranite umazanijo, maščobo in umazanijo z lahkoto, in doseči serija-prosti avto pranje.

2.Zagotoviti Hydrophobicity: Doseči briljantno in brezmadežne konča s ta Avto Čistejši.Oblikovanje premaz, dodaja dustproof lastnosti, da vaš avtomobil na površini.

3.Obnovitev Zaključek: Povzdignil videz vašega avtomobila z naš Avto Cleaner, ki brez truda obnovi in izboljša lesk vašega avtomobila barve, medtem ko izboljšanje svoje trdote in odpornosti.

4.Lahkotno Čistoča: Doseči čistočo avto z naš Avto Čistilo, ki ne zahteva posebnega strokovnega znanja!Samo pour in obrišite z vodo brez težav čiščenje izkušnje.

5.Vsestranska Zaščita: Zaščitni vaše avtomobile, motorna kolesa, štiri-kolesni pogoni uporabljajo ta Avto Čistejši.Enostavno upravljanje za čiščenje in poliranje različnih površin, kot so barve.

Dodatne Informacije

Poreklo

Celinska Kitajska

Zgoščeni

Da,

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5