Opis

Značilnosti:

Vadbo v udobju - Naš lahek design in udobje peno ročaji zmanjšati pritisk na roke, ki vam omogoča, da gorijo kalorij in vam v veliko treninga preskoči ali skoki brez nepotrebnega neugodja

Naš skok vrvi, ki so primerne za moške in ženske (od 4'9" 6'6" visok), za odrasle in otroke.In oni so enostavno prilagajanje

Odebeljena Peno Ročaji - Oblikovana za udobno, ročaji so izdelani, da se zmanjša ročno utrujenost.Skip vrv pridejo s SUPER-SPEED ball-ležaji, ki zagotavljajo gladko, lahkotno in celo vrtenja.

Trpežne PVC - NE KINK ALI TWIST: hitrost vrvi so narejene iz trpežne pvc materialov, ki ne kink ali twist med vašo uvježbavanje.Ročice boks vrvi so opremljeni s hitro kroglični ležaji za nemoteno in gladko rotacije med uporabo.

Kot nalašč kolebnice, da izgubijo težo: Kot preskakovanje vrv opekline od 800 do 1000 kalorij na uro, nastavljiv skok vrv vaja je učinkovito orodje za povečanje srca in ožilja, vzdržljivost in izboljša mišični tonus.

Opis:

Twist in kink odporne žice povečuje zanesljivost, hitrost in vzdržljivost.

Izpuščeno je eden izmed najboljših kardio vaskularni vaje, ki proizvaja rezultate, je poceni in ga je mogoče storiti kjerkoli, kadarkoli.

Dobro za ukinitev težo hitro, tonika in ohranja tonus mišic.Preskakovanje vrvi so odličen pripomoček za vse ravni fitnes ali cilj.

Specifikacija:

Material: PP+PVC

Barva: črna

Vrv velikost: 4.8 mm*2.8 m

Ročaj velikost: 3.5*13,5 cm

Paket je vključeno:

1 x Skok vrv

Dodatne Informacije

Material

Plastični

Usposabljanje Mesto

Pas, Noge, Jedro

Številka Modela

Skok Vrv

Funkcija

Celovit Fitnes Vadba

Vrsta

Enotni Preskočite Vrv

Dolžina

2.8 m (Personal)

Vrste šport

Cadio Usposabljanje

Ime Oddelka

Unisex

Poreklo

Celinska Kitajska

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5