Opis

Visoko Gostoto Najlon Materiala:Ta boben trak splošno izdelan iz visoko gostoto najlon materiala, visoka žilavost, elastična, mehka in močna nosilnosti in trajne.To lahko zmanjša pritisk na ramena zelo udobna za uporabo.

Nastavljiva velikost:Boben trak ima kovinsko prilagoditev sponke, dolžina najlon trak lahko prilagaja, nastavitveno območje je 33inch-57 palca, nastavljiva velikost naredi to ramenski trak primeren za vse.

Visoko Trdnost Kovin, Zapirala:kovinska zapirala bobna trak omogoča, da lahko pritrjena na boben, ta kovinske sponke, ki je izdelan iz visoko trdnost zlitine z močno nosijo težo zmogljivosti, to lahko trdno zataknite boben in preprečevanje boben trak iz zdrsa off.

Področje uporabe:Primerna za metali pravo boben, vojaški boben, snare boben, pas boben, afriški boben strani tolkala pribor itd.Lahko se uporablja tudi kot nahrbtnik traku.

Zanesljiva Kakovost in Storitve:nudimo visoko kakovost izdelkov in dobra storitev za naše stranke.

Barva:Bela

Material:plastika+Kovina

Vsebina Paketa:

1 * Dvojni Ramenski Trak Boben

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo

Celinska Kitajska

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5