Opis

Opišite

Barva: bela, modra

Značilnosti

Električni nohtov z Enim klikom samodejno obrezovanje, dve hitrosti inteligentni prilagoditev ponudbe slovo od tradicionalnih žebelj transportno letalo.Medtem ko obrezovanje hitro, lahko tudi poljski prerez gladko pridobiti zaokroženo in gladke nohte brez potrebe za sekundarne dejavnosti.

Samodejno nohtov s svetlobo: premišljen razsvetljavo, dan in noč.Električni nohtov je opremljen s pomožnim razsvetljava, ki se samodejno vklopi, mehko svetlobo, ko je vklopljen, tako da ne moti ponoči in ne cut na slepo.

Električni lak za celotno vgradnjo arc design, zaobljenimi koti, ki se natančno prilegajo roke, čiščenje in obrezovanje v eno, gladko rezanje brez ostankov

Dolgoročno delovanje: high-speed tihi motor, inovativne šok in za zmanjševanje hrupa, TIP-C polnjenje vrata, 2-3 ur polnjenja, 3 ure življenjska doba baterije, in okrašene več kot 30-krat

Nail clipping skladiščenje: zadnji shranjevanje oblika preprečuje nohtov izrezkov iz letenje okoli.Telo je lahka in kompaktna, palm velika, prosta in prenosljiva in enostaven in hiter za uporabo.

Opombe:

1. Ročno merjenje tolerance je 2-5 g.Prosim, ne moti vašo zamenjavo.

2. Zaradi razlik med različnimi monitorji, posnetek morda ne odražajo dejansko barvo izdelka.Najlepša hvala!

3. SKU barva je barva na embalaži izdelka

Paket Je Vključeno:

1*električni nohtov br/>

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.Zagotavljamo kakovost naših izdelkov.bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

Dodatne Informacije

Poreklo

Celinska Kitajska

Število Kosov

Ena Enota

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5