Opis

Rumena Peeling Olje DVOJNO MOČ ZA TEMNO Pevec Odstranjevalec BRAZGOTINA Kože Beljenje Zob 30ML

Steklenice, prejmete lahko razlikujejo od slike, kot smo imeli omejen dostop do steklenice zaradi pandemije.

Ta rumeno lupino zmanjšuje videz temno znamke, mozolji in brazgotine s 3-dnevno uporabo procesa, da bi se znebil ste stare, odmrle kože, da razkrije sveže, novo in baby-kot kožo.

POMEMBNO: Rezultati razlikujejo.Odvisno od vaše kože, ki jo lahko ali morda ne izkušnje peeling po prvi 3-dnevno uporabo.Tudi glede na žilavost kožo, morda ne boste izkušnje peeling takoj.To lahko včasih traja 7-10 dni po prvih 3-dan prijavnega postopka.To se pogosto zgodi z roke in noge.

Če imate etnične kože, je priporočljivo, da uporabljate naravno lightener , PO PEELING POPOLNOMA, da bi se izognili post-vnetne hiperpigmentacija za približno 3 tedne, vendar ne več kot mesec dni, za najboljše rezultate).

Hranite stran od dosega otrok.Prosimo, ne uporabljajte na nosečnice, doječe matere in otroke pod 12 let, razen če svetuje dermatolog.Poskusni je ZELO PRIPOROČLJIVO!

NAVODILA ZA UPORABO: Prosimo, da sledite navodilom pazljivo, še posebej No. 2!!!

1.) Pranje ali čiščenje kože območju, kjer peeling olje bo uporabljena.Počakajte, da se posuši.Uporabljajte samo roke z milom, ko ste vzeli kopeli in izpiranje desno stran.Izogibajte se uporabi grmišča ali odstranjevanje odmrlih celic.

2.) Enakomerno nanesite piling olje na kožo s konicami prstov tri (3) krat na dan v 15 minutnih intervalih za tri (3) dni samo.Počakajte, da se posuši, ne sperite.Najbolje je, da se uporabljajo ponoči. (Priporoča se ga dermatologi za uporabo ponoči samo zaradi manj izpostavljenosti soncu.)

3.) Peeling bo začel v 2-4 dni in bo trajal približno 5-7 dni. (Znesek peeling, se razlikuje glede na uporabnikove kože, vsebnost vlage).Da bi preprečili pordelost ali srbenje, veljajo HYDROCORTISONE KREMA/LOTION na drugi dan uporabi piling olje.

4.) Po 3-dnevnem postopek prijave je končano in odmrle kožne je odstranjena off, naj kože ostalo za najmanj sedem (7) dni, dokler ne rdečina je izginila.Če rezultati niso zadovoljivi, počaka 3 mesece, preden uporabi 3-dnevni peeling olje znova.

POMEMBNO:

Nikoli ne odstranjujte peeling kože.

Nikoli ne umijte obraz pogosto pospešujejo piling.Mislim odmrlo kožo kot zaščitni povoj za svežo kožo.Več, da ostane, boljši je rezultat.

Ne drgnite ali piling za obraz med piling proces.

Med uporabo dan pred soncem SPF 30 ali več, da zmanjša sonca učinkov.Izpostavljenost sončni svetlobi, je treba zmanjšati med uporabo, saj lahko to privede do bolj intenzivno delovanje izdelka.

To je normalno, da se počutijo srbeče sprva za nekaj tednov, saj se koža je sveža in nova.Velja samo HYDROCORTISONE KREMA/LOTION, vsakič, ko se koža počuti srbeče.Vzdržijo praskanje, če se pojavi srbenje.

Izogibajte se neposredni izpostavljenosti sončni svetlobi, medtem ko na zdravljenje.Uporabite pred soncem, če je dolgotrajnejša izpostavljenost sončni svetlobi.

Če se pojavi draženje, prenehajte uporabljati.

Ne obravnavajo enako območje za več kot tri seje na čas.

Ne velja za površine kože, kjer imate druge težave, kot so ekcem.

Dodatne Informacije

Postavka Vrsta

Smetana

Tip Kože

Vse Tipe Kože

Značilnosti

Vsebuje Salicilne Kisline

Uporaba

Obraz

Sestavine

Rumena Peeling Olje, Mlečna Kislina

Spol

Unisex

Število Kosov

Ena Enota

Poreklo

Celinska Kitajska

Blagovna Znamka

HEYXI

Vrsta

kemijsko peel

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5