Opis

[Samodejno Zaznavanje Stikalo in Hitro Polnjenje] Namestite ograjo svetlobe pod neposredno sončno svetlobo za več kot 8-10 ur podnevi, in to bo samodejno prižgejo za 6-8 ur na noč.Kristalinske silicijeve sončne celice, hitrejše polnjenje, high-power lučka noge LED (light-oddaja načrta, svetlejši luči koncentracijo.Vklopite stikalo pred prvo uporabo.

[IP65 Vodotesen] zgornji in spodnji luči so opremljena z močno ABS ohišju, ki omogoča sončne ograjo lahka nepremočljiva in toplotno odporna proti dežju, snegu, toči in zmrzali.To je resnično energijsko varčnih in okolju prijaznih prostem sončne svetlobe.

[Enostaven za Namestitev] Samo namestitev sončne stene svetlobe kjerkoli želite, in uživajte udobje sončne vrtne luči.

[Široko paleto dekorativnih scene]Tople bele svetlobe, barv so na voljo, in različnih barv, ki so primerne za različne priložnosti.Sodobna steno rov je čist videz in dodaja slog steno.Primerna za dvorišča, hodniki, vrata, studios, kavarne, vrtovi, vilami, balkoni, hoteli, strešni gazebos, itd.

Material: ABS +PS

barva: črna

Vsebina Paketa:

3 x sončne stene svetlobe

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Številka Modela

sončna svetloba

Je Svetil Vključeni

No

Certificiranje

NOBEN

Poreklo

Celinska Kitajska

Raven Zaščite

IP65

Slog

Sodobne

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5