Opis

Nepremočljiva Ogrevano Telovnik ustvarja stalno toplote za vaš 15 jedro dele telesa, zaradi svoje ogljikovih vlaken ogrevanje plošče.Ta telovnik je kot nalašč za smučanje in zunanja oblika dva stranska žepa z zadrgo in izolirani napajalni priključek.

Specifikacija:

Ime: USB Ogrevano Telovnik

Tkanina: Najlon

Temperaturno območje: pribl. -5° C do 40° C

Tkanina: Poliester

Nastavljiv prestav: 3 prestave

Previdnostni ukrepi:

1. Priporočljivo je, da ne uporabljamo visoko temperaturo za dolgo časa, da bi se izognili opeklinam.

2. Izogibajte se stiku z vodo, ko je baterijo in polnilnik priključite, se v delovanje, če je voda prisotna, prenehajte uporabljati takoj in počakajte, da se povsem posuši, preden ga znova uporabite.

3. Nosečnice, majhni otroci in ljudje, ki ne morejo izraziti svoje volje, ki so prepovedane.

4. Prepovedano za ljudi s srčnim spodbujevalnikom.

5. Prosimo, da ne razstavljajte, spreminjajte ali razstavljajte je baterijo, ogrevanje pad, priključni vtič, polnilnik in nadzor linije za preprečevanje umetno škodo za ogrevanje deli.

6. Dolgoročni neuporabe, vas prosimo, da ne dostopate do polnjenje zaklad.

7. Ne uporabljajte visoko temperaturo vode ali močno kislih detergentom.

8. Strogo prepove uporabo električne energije v mokra oblačila, prosim, izklopite napajanje in ga prenehajte uporabljati, ko postane mokro v dežju.

9. Uporaba čas v skladu s polnjenjem zaklad zmogljivosti, velikosti.

Navodila za pranje.

1. Ročno pranje ta izdelek.

2. Izognili likanje, ne sušite v pralnem stroju, ne uporabite svoje roke, da odločno twist suho.V oprati oblačila, se lahko uporablja samo po naravno prezračevanje in šok sušenje.

3. Polnilnik priključen na ta izdelek, je prepovedano pranje.

Kako uporabljati:

1. Vzemite ven USB vtič

2. Dostop do polnjenje zaklad

3. Pritisnite tipko za polnjenje zaklad izhodno stikalo

4. Pritisnite in držite za nadzor temperature stikalo za 3 sekunde, da vklopite, utripajoče flash za izbor

5. Modra svetloba za nizko-temperaturno ogrevanje, bela barva svetlobe za srednje temperaturno ogrevanje, rdeča lučka za visoke temperature ogrevanje

6. Dolgo pritisnite tipko za nadzor temperature stikalo za 3 sekund, izklopite luči ustaviti ogrevanje

Seznam Vsebine:

1* Polnilne USB Ogrevano Jakna

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Celotno telo Toploto: Ta USB ogrevano telovnik proizvaja dosledno toplote za 15 jedro dele telesa, vključno s vratu, pas, hrbtni in trebušni votlini.Izbirate lahko iz 3 ogrevanje ravni, da bo ustrezala vaše udobje in vremenske razmere.

2.Nepremočljiva Ogrevano Jakna: To USB ogrevano telovnik funkcije slim fit design, ki objame vaše telo in skrbi, da ste toplo.Narejen je iz odporen na veter in nepremočljiva tkanine z 2 strani žepi z zadrgo za shranjevanje svoje mora-kaj.

3.Instant Toplote: Občutek topline v samo 1 sekundo z napredno ogljikovih vlaken ogrevanje plošče, ki zagotavljajo enotno in dosledno distribucijo.Moč up vaš USB Ogrevano Telovnik z mobilno vir energije in uživajte odlična spremljava na prostem.

4.Dihanje Ogrevano Jopiči: Bivanje prijetno kjerkoli z našo USB ogrevano telovnik.Telovnik je narejen dihanje, lahke tkanine in vključuje izolirani napajalni priključek za enostavno vzdrževanje.

5.Večkratna Uporaba: Ne glede na vaše dejavnosti na prostem, kolesarjenje, ribolov, smučanje, kampiranje ali pohodništvo, to USB ogrevano telovnik bo poskrbel za vse dan udobje v vseh vremenskih razmerah.

OPOMBA

Zip kode, začenši z 07,51,52,35,38 v Španiji pripadajo oddaljenih območjih, prosimo, da ne nakup v tujini skladišča za dostavo, le Kitajska lahko poda .Hvala, ker ste.

1. O Povratnih Informacij:

1.1 Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

1.2 Povratne informacije so za NAS zelo pomembno, Da se nemudoma obrnite na nas, PREDEN ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem, in zagotoviti najboljše storitve za stranke.

1.3 nemogoče je, da bi to rešili, če ne bomo(ne) vedeti o njih!

2. Kaj so na voljo metode za plačilo?

2.1 sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2.2 Opomba: Drugi o plačilu PREKO te povezave: https://service.www.minisvet.si/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

2.4 Če ne, ne moreš prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

3. Aabout Dostava:

3.1 DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO),Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3.2 Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3.3 slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

3.4 STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

3.5 Če še niste prejeli pošiljko v roku,?prosimo, obrnite na nas (takoj).Bomo spremljali z ladjar čim prej in odgovor vas.

3.6 Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

3.7 Prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

3.8 BR kupec, prosimo, navedite CPF ali CNPJ, bo bolje za vas, da dobim ASAP.hvala

Dodatne Informacije

Tehnologija Materiala

NOBEN

Blagovna Znamka

keptfeet

Poreklo

Celinska Kitajska

Material

Poliester

Spol

Moški & Ženske

Funkcija

Odporen na veter

Fit

Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5