Opis

Multi-namen Taktične Rokavice Kavljem Zunanja Plezalna Vrv Anti-izgubil Kampiranje Visi Buck Lov, Pohodništvo Najlon Rokavice Kljuko 3 KOS

Tehnični Podatki:

Ime:Rokavice kavelj

Material:Najlon

Barve:črna/tan/zelena

Velikost:230*200mm(debelina 1.5 mm)

Teža:24g

Značilnosti:

1.Izdelana iz visoko kakovostnega dvojno debel najlon tkanine,bolj trpežne.

2.Hitro namestitev, enostavno postaviti in vzdrževati vaš tipke ali druge majhne predmete.

3.Lahek in prenosen,Mutil-funkcionalno Uporabo.

4.lahko uporabite z rednim pasovi, priložnostne pasovi, taktično pasovi, nahrbtniki ali drugih vrečke.

5.Pogosto Uporablja.Odlično orodje za gospodarstvo vrtnarjenje ali standardna rokavice med pohodništvo, smučanje in kampiranje.

6.Nastavljiv kavljem in zanke traku, da je težko voditi in sprejmejo svoje rokavice.

Paket vključuje: 3PCS rokavice kavelj

1.Sprejemamo DEPOZITNI-Master card,visa,Boleto,TEF,Maestro,webMoney,QIWI, Yandex.Denar; Bančno Nakazilo, Western Union. 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

Nudimo različne pošiljko storitev za različne zahteve, kot sledite 1.Kitajska post air mail , brezplačna dostava za večino držav,ampak malo več časa, boste morali imeti dovolj potrpljenja za čakajoči izdelkov.Običajno traja 18-35 delovnih dni za večino držav, 2.EMS, je trajalo približno od 5 do 20 delovnih dni.To je zelo dobra pošiljko način, priporoča za vas.Vendar boste morali plačati za dodatno ladijski promet pristojbina.

3.FEDEX/DHL/UPS/TNT/CESTNINA, bolj na hitro, ampak preveč drago, običajno traja 3-12 delovnih dni, boste morali plačati za dodatno ladijski promet pristojbina.

4.Sledenje podatkov običajno posodobitve okoli 3-5 dni, če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se STRINJATE, VAS VRAČILO ALI ZAMENJAVO .NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

100% zadovoljstvo je naš cilj !

1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, svoje pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami hvalo bodo zelo cenjeni.

2.Če ne, Smo iskreno upam, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, ter poskušali naše najboljše, dela težave, si pozitivno.Najlepša hvala.

Dodatne Informacije

Poreklo

Celinska Kitajska

Vrsta

Drugi

Feature3

Mutil-funkcionalne najlon kljuke

Rokavice kavelj

Taktično Delovne Rokavice Varnostni Posnetek

Značilnosti 2

popravki in držite vaš rokavice, varno, preprosto sprostitev sponke.

Ime

Lov Rokavice kavelj

velikost

230*200mm (thickness 1.5mm)

Kavelj Materiala

najlon

Paket Vključuje

taktične rokavice kljuko(3 kos)

Funkcije 1

Visoka Kakovost Materiala, Trpežne in odporne na obrabo

Kavelj Barve

črna, Zelena, Tan

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5