Opis

Na sončni Pogon Vrt Osvetlitev: Osvetlitev zunanji prostori z našo sončni pogon vrtne luči.Ne napeljava, potrebna!Teh inovativnih luči izkoriščanje sončne energije čez dan, jo pretvori v električno energijo.Ta ne samo, da jih naredi praktično brez vzdrževanja, vendar pa pomaga tudi shranite na stroške električne energije.Doživite udobje in okoljsko prijaznost, naše sončne luči.

Samodejni Vklop/Izklop: poslovite od ročno vklopite in izklopite zunanjo osvetlitev.Naša sončna pot luči, funkcija priročno mraka do zore funkcijo.Se želite vključiti samodejno ponoči, ustvarja prijeten ambient in izklop zjutraj.Uživajte brez težav svetlobo, ki se prilagaja vašim potrebam, brez truda.

Izboljšanje Vašega Vrta Lepoto: Povzdignil estetska privlačnost vaš vrt z našo sončni pogon luči.Osvetlitev trate in vrta območje, poudariti svojo lepoto tudi v nočno.Te luči dodate pridih elegance, da vaš zunanji prostori, ki ustvarja toplo in vabljivo vzdušje za svoje goste in sosedje.Prenrediti vaš vrt v slikoviti oazi.

Enostavna Montaža: Brez zapletenih navodil ali orodja, ki so potrebna!Naša sončna pot luči so izdelani za enostavno namestitev.Ni potrebe za zapletena navodila ali orodja.Preprosto flip stikala in trdno vstavite vložek v tla.Uživajte stabilen in zanesljiv razsvetljave, kjer koli si želim.Te luči zagotavljajo popolno kombinacijo enostavnost in funkcionalnost.

Odporen in Vzdržljiv: Izdelane z visoko kakovostnega nerjavečega jekla, naša sončna pot luči so zidava v upreti se elementov.Se pohvali z IP44 nepremočljiva rating, zaradi česar je odporen na dež, sneg in mraz.Ne glede na vremenske razmere, te luči še naprej bo za osvetljevanje vaš zunanji prostori zanesljivo.

Barva: Srebrna

Material: nerjaveče jeklo

Velikost:približno 55 x 365 mm

Baterije: AAA baterije (vključene)

Vsebina Paketa:

12 x sončne luči za izven

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Številka Modela

sončna svetloba

Je Svetil Vključeni

No

Certificiranje

NOBEN

Poreklo

Celinska Kitajska

Raven Zaščite

IP65

Slog

Sodobne

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5