Opis

Opis:

Zamenjavo: To precizno obdelavo del je zamenjava za CNC obdelavo vozila, zagotavljanju dobrega in ne burrs.Lahko zaupate svoje trajnost in varnost za vaše RC model avtomobila.

Trpežne Aluminijaste Zlitine: Narejena z aluminija zlitine, to merjenje ravnilo za vozila in nadzor igrače ni samo trmast in dolgotrajno, pa tudi doda pridih elegance.Lahko se zanesete na svojo praktičnost in učinkovitost.

Razširjene Uporabe: kombinacija teh skupin lahko vam služi za dolgo časa, stalno zagotavlja natančnost meritve in zagotavljanje primerna za vaše potrebe.Izkoristite ta vsestranskost merjenje vladar.

Praktična in Varna: Ta merjenje vladar je ne le lepa, ampak tudi zasnovan z varnostjo v mislih in Vsestranski.Za galvanizacijo zdravljenje ne le dodaja, da svoje estetske pritožbe, ampak tudi ščiti pred izginja in rjavenje.

Široka Uporaba: Ali ste konjiček ali strokovno, to merjenje vladar je primerna za različne vozil in nadzor igrače.To je treba imeti orodje v vaši zbirki za natančne meritve in natančne rezultate.

Specifikacija:

Barva: Kot Je Prikazano.

Material: Kovina,Zlitine.

Opomba:

Je morda malo barve izkrivljanje zaradi različnih računalnik resolucije.

Je morda rahlo napake zaradi različnih strani meritev.

Paket Vključuje:

Merjenje Vladar 1PCS

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka

TureCloser

Material

Kovine

Priporočamo, Starost

3-6y

Poreklo

Celinska Kitajska

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5