Opis

Dodamo nekaj prazgodovinske čar za vaše počitnice dekor z našo Božični Dinozaver Okraski.Na voljo v različnih stilov, ti okraski so varni in brez vonja, zaradi česar je kot nalašč za prijatelje, družino ali sodelavci z občutljiv nos.Vsak ornament prihaja z paščka za enostavno prekinili, in fade-odporne barve zagotoviti, da bodo priljubljena iz leta v leto.

Specifikacija:

Ime izdelka: Božič Baby Dinozaver Okraski

Izdelek material: akril

Velikost izdelka: (pribl.)8*5 cm/3.15*1.97 cm

Teža izdelka: približno 10 g

Seznam Vsebine:

1* Dinozaver Božično Drevo Decoration

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Posebnosti: Ta dinozaver okraski za Božično drevo, ki so na voljo v različnih stilov, featuring baby dinozaver oblike in dvostranski modelov.Bodo prinesla toplino in barv za vaš dom s svojimi ustvarjalnimi in srčkan videz.

2.Trdni in Varni: Ti dinozaver okraski so izdelani iz varno in brez vonja visoke kakovosti akril, je znano, za svojo trdnost in trajnost.Ni enostavno deformirljiva ali razbiti, ti dinozaver prijatelji narediti popolno ekološko osveščeni dodatek za vaše Božično drevo.

3.Okrasitev Povsod: Ti dinozaver okraski za Božično drevo se lahko uporabljajo za dekoriranje kamini, domovih, na delovnih mestih, trgovinah in še več.Prihajajo z vrvica za opaljivanje tega, da jih naredi enostavno ukine na Božičnih dreves, vrata, avtomobili, in kjerkoli vam je všeč.

4.Lep Podrobno: brez burrs in vrhunske izdelave, naše Dinozaver Okraski za Božično Drevo pohvali polirani zunanjost, zapletenih podrobnosti, fade-odporne tiskanje, in živahne barve.Dodajanje nekaj zabave in osebnosti za vaše počitnice na slovesnosti s temi dobro oblikovana, gladko okraski.

5.Edinstven Prisotni: kot Nalašč za ustvarjanje močnejše praznično vzdušje in izrazil svojo ljubezen, prijatelji, družinski člani ali sodelavci.Ali iščete Božično darilo ali dekoracijo za svoje drevo, ti okraski, bo vaše Božično drevo bolj edinstven in očarljivo.

Dodatne Informacije

Poreklo

Celinska Kitajska

Glavni Material

BOMBAŽ

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5