Opis

Bullet Točk:

1. Lep Daisy Dekoracijo Cvet: S svojo lepe in žive daisy design, Tresenje Daisy Cvet nadzorni Plošči Ornament je popoln dodatek za vaš avto center konzolo, armaturno ploščo.Zmanjšuje nekaj utrujenost, zaradi česar vaš cesti potovanj bolj prijetno.

2 .Vzdržljiv Material: iz trpežne ABS in smolo materialov, ki se pohvali, gladko površino in fine izdelave, ki zagotavlja nežen občutek, ki vas bo sproščeno med vožnjo. 3. Izboljšati vzdušje v avto: Tresenje Daisy Cvet nadzorni Plošči Ornament doda dotik Čar in liveliness za vaš avto, merjenje približno 5 x 3,5 cm/2 x 1.37 palcev, ne ovira pogleda med vožnjo, zaradi česar svojo vožnjo bolj prijetno in sproščujoče.

4. Vsestranska Uporaba: Primerna za okrasitev spalnica, dnevna soba, mizo, itd.Tresenje Daisy Cvet nadzorni Plošči Ornament prinaša lepe in živahno občutek, da je vaše vozilo, in se lahko uporabijo tudi za povečanje dekor za vsak prostor ali površina.

5. Super Darilo: veselje in positivism za vaše vsakdanje delo z Tresenje Daisy Cvet nadzorni Plošči Ornament, čudovito in živo obarvani pripomoček, ki sways ritmu vašega avtomobila.Kot nalašč za brighteni ng up vaš avto notranjost in veliko darilo za družino in prijatelje.

Opis:

Dodajanje nekaj zabave in liveliness za vaš avto z naše srčkan in žive Tresenje Daisy Cvet Avto Okras!Izdelana iz trpežne ABS in smolo materiala, zato je odlična velikost izboljšati vzdušje v vaš avto brez blokira vaš pogled med vožnjo.To je lahko tudi zmanjšanje nekaterih utrujenost!Plus, to naredi veliko darilo za družino in prijatelje.Dobil tvoj danes in dal nasmeh na obraz!

Specifikacija:

1. Material: ABS in smole

2. Velikost: približno 5 x3.5 cm/2 x 1.37 cm

Seznam Vsebine:

Tresenje Daisy Cvet nadzorni Plošči Ornament*1pcs

Opomba:

1. Zaradi svetlobne učinke in snemalnih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Dodatne Informacije

Glavni Material

BOMBAŽ

Element Teža

ABS and resin

Poreklo

Celinska Kitajska

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5