Opis

To RV Vrata Imetnik Ulov je narejen iz okrepljeno najlon z izjemno izdelave, zagotavljanje, da ne bo popustila ali pade.Močna vrata sesalna pomaga podaljšati življenjsko dobo vašega RV vrata.Nadgradnjo vaše RV s tem visoko kakovostnih in zanesljiv izdelek.

Specifikacije:

Barva: smetana bela, črna

Teža: 20 g

Velikost: (pribl.)5*5*8 cm/1.97*1.97*3.15 cm

Material: Najlon

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.

2. Prosim, odpusti merjenje odstopanja, ki jih povzročajo ročno merjenje.

Seznam:

1*Vrata Stoppe

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Čvrsta in Prožna: To RV vrata imetnik ulova, ki je narejen iz kakovostnih materialov, kot je okrepljeno najlon in nerjavnega jekla, ki so odporni na obrabo, težka, in ne enostavno za preoblikovanje ali starost.To je tudi okolju prijazen in varen za uporabo.

2.Nesreče-Brezplačno Potovanje: Naša Vrata RV Imetnik Ujeti ponaša pametne zasnove, ki zagotavlja varno in udobno vožnjo brez kakršne koli nezgode.Svoj trmast sesalna funkcija ohranja vrata trdno zaprta za odpravo motenj, kot so hrup.

3.Za Nič drugega: Z našimi RV Vrata Imetnik Ujeti, polkrožno sponke dizajn zagotavlja enostavno montažo, zmanjšuje hrup, in preprečuje loputanje vrat.Edinstven pufrski sistem učinkovito razširja vrata življenje z zmanjšanjem vpliva sile in zmanjšanje škode.

4.Prefinjeno Izdelave: Naša Vrata RV Imetnik Ujeti se ponaša z izjemno funkcionalnostjo.Featuring okrogle robove in odlično izdelana brez burrs, zagotavlja elegantno in usklajen videz.Fine podrobnosti in gladek videz, da je pomemben dodatek za vaš RV vrata.

5.Enostavna Namestitev: Doseči brez težav in varno RV izkušnje z našimi RV Vrat Držalo.Naša preprosta orodja in ukrepe, zagotoviti trdno namestitev na obeh vrata in izstopna odprtina, preprečuje, da bi padli tudi med luknjasta vožnja.

Dodatne Informacije

Element Teža

1.00kg

Posebne Funkcije

RV Vrata Zamašek

Vrsta Materiala

najlon

Postavka Premer

0.00inch

Postavka Višina

7cm

Element Širina

10cm

Ime Modela

RV Vrata Zamašek

Postavka Dolžina

7cm

Poreklo

Celinska Kitajska

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5