Opis

Bullet Točk:

1. Razpoloženje Booster: Zmanjšati utrujenost in dodamo nekaj veselja, da svojo vožnjo izboljšajte z naš avto rearview mirror raca.Njegov zanimiv izgled, zaradi česar je odličen avto dekoracijo.

2. Zanesljiv Material: avto rearview mirror raca je večinoma narejen iz smole material, ki je čvrst in zanesljiv, ni enostavno zbledi, in ima dolgo življenjsko dobo.Raca je gladko in udobno ročno občutek, in lahko dodate nekaj zabavno za vaše vožnje.

3. Cute Design: Naš Avto Rearview Mirror Raca je čudovito dekoracijo, ki dodaja čar, da se vaš avto.S svojo srčkan design in nastavljiv vrv, ga ukine kjerkoli želite.Ta edinstvena dekor je treba imeti opremo za vaš avto notranjost.

4. Vsestranski Dekoracijo: Ta ljubek raca lahko visi na rearview mirror vašega avtomobila, nahrbtnik, spalnica, ali kjerkoli vam je všeč.Prav tako lahko okrasite vaša pisarna, dnevna soba, mizo, ali tabel s svojo široko aplikacije in čudovit videz.

5. Živahno Darilo: Zdravljenje vaše ljubljene za čudovito presenečenje s tem avtomobilu rearview mirror raca.Edinstvena zasnova in privlačna izraz, da je veliko darilo za družino, sodelavci in prijatelji.

Opis:

Čvrst in zanesljiv, to ne bo enostavno sodijo med vožnjo.Odstranjevanje je enostavno in uporabite kot zabavno tega, da okrasite svoj sedež ali darilo za vaše prijatelje.

Specifikacije:

1. Ime: avto rearview mirror raca

2. Izdelek material: smole

3 Barva: bela, rumena

4. Slog: risanka

5. Funkcija: avto dekoracijo

Seznam Vsebine:

avto rearview mirror raca*1

Dodatne Informacije

Glavni Material

smole

Element Teža

33g

Poreklo

Celinska Kitajska

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5