Opis

Ni treba skrbeti, ki spadajo ali prenašanje bremena.To tudi naredi idealno unisex darilo!

Izdelek teža: 40g

Pakiranje velikost: 10*10*4 cm/3.93*3.93*1.57 v

Velikost izdelka: 9.5*9.5*4 cm/3.74*3.74*1.57 v

Izdelek material: ABS

Vrste nasvetov:

1. Zaradi razlogov, kot so monitor, barvna temperatura, kamere, svetloba okolice, in fotografske veščine, je lahko rahlo barvno razlike v slikah nekaterih proizvodov.Barva je odvisna dejanskega izdelka!

2. Prosimo, dovolite rahlo velikost razlik, ki so posledica različne ročne meritve.

Seznam Izdelkov:

golf rokavice grabežljivac*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Neizravnane Trajnost: golf rokavice imetnik posnetek se ponaša trdna konstrukcija z visoko kakovostne ABS materiala, zagotavljanje, ki je odporna na poškodbe in obrabo.Njegova dolgoživost je neprimerljivo, kar je zanesljivo in pribor za enkratno uporabo.

2.Priročen Dostop: Uživajte neprekinjeno golf igra, kot je naš rokavice imetnika posnetek trdno prijemala vaš rokavice, namestitev enostavno na golf torbe in pasovi.Ostati osredotočen brez skrbi o nenamerno pade.

3.Imejte rokavice za čiščenje: Imejte rokavice, čisto in suho z našo golf rokavice imetnik posnetek.Zagotavljanje vaše udobje na tečaj pomeni večjo uspešnost, in naš posnetek zagotavlja udobje za pritrditev na torbo enostavno.

4.Potovanje Svetloba: Uživajte brez težav igra s to lahek in prenosni golf rokavice imetnika posnetek.Brez dodatne obremenitve, lahko ga nosite na pasu ali bag za enostavno prevoz.Nič več težav v času potovanja.

5.Unisex darila: Zagotovitev vaše golf rokavice so na dosegu roke, suho in varno s to inovativno golf rokavice imetnik posnetek.Idealna edinstveno darilo za golfiste, še posebej za začetnike, in kot nalašč za moške in ženske.

Dodatne Informacije

Material

PU

Ljudje, Ki Se Uporablja

MOŠKI

Poreklo

Celinska Kitajska

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5