Opis

DELO TRDNJAVA, Orc Prostor Bojevnik Šef, Wargame Teren, Slika, Miniature, Baze, RPJ, TRPJ, Pathfinder, Infinity, Gamemat

Ravno leseno modela, zbrati sami

32mm Obsega Wargaming

Lestvica razmerje: 1/57

Podrobnosti: Primerna za 32mm do 75 mm igre na srečo

Količina: 1

Prosite za več podrobnosti!

**Prosimo, vzemite si trenutek, da preberete celoten opis, hvala :)

-Resine Model

-Primeren za 28 mm do 75 mm igre na srečo

-Modeli, ki so lahko v eni velikosti in lahko pridejo kot en kos ali kot komplet pripravljena za montažo.

-To lahko traja do 4-6 dni, za svoje, da bi bili pripravljeni in prihajajo ven.

-Vsi modeli bodo prišli čisto, sušen, in odtrgal od vseh podpira, v visoki ločljivosti in pakirano z nego.

-Lahko nas kontaktirate, če si želite zahtevo po meri lestvico/velikosti.

Smo novi na tej platformi, vendar smo 7 let izkušenj v 3D tiskanje.

WysiWyg Miniature je vaš one stop shop za vse stvari table-top!Imamo velik knjižnica bitja in znakov.Smo vneti ljubitelji sami.Lahko pričakujemo, nas, da vam zdravljenje z prijaznost in spoštovanje, da stojijo za naše storitve, in za zagotavljanje kakovosti izdelka, da pričakujemo, da bodo za nas, kot je podrobno usmerjene uber piflarji.Ali ste table-top igralec ali model konjiček, ki smo jih dobili nekaj za vsakogar.Dobrodošli na naši dimenziji.

OPIS:

Nadomestni lestvice vsi modeli so na voljo na posebno zahtevo.Modele izdelujemo so vsi, ki naj bi v high fidelity siva smolo.To lahko traja do 4 dni, za svoje, da bi bili pripravljeni in prihajajo ven.Vsi modeli bodo prišli čisto, sušen, in odtrgal od vseh podpira, v visoki ločljivosti in pakirano z nego.

S kritičnim očesom, boste morda našli nekaj majhnih znakov tiskanjem na smolo - če je tako, jih lahko pripnete ali vložena off s standardno orodij za modeliranje.Nekatere bolj segmentirajo kompleti lahko zahtevajo, brušenje ali polnila za doseganje lestvica konča.

Večina modelov smo prodali so predstavljeni s visoke kakovosti, zaradi česar, kot je naše podjetje raste, se bomo potrudili, da zagotavljajo fotografske in video upodobitve tiskani izdelki, ki jih proizvajajo.

Priporočamo uporabo super lepilo za montažo smole komponente in akrilni premazi/barve za njihovo dekoracijo.

Če ste zaskrbljeni zaradi določen vidik model, ki vas zanima, vas prosimo, da sporočilo nas pred nakupom.

Ti modeli so uradno ni povezana z Dungeons in Dragons, Warhammer, ali katero koli drugo miniature Igro.Medtem ko mnogi izdelki, ki jih proizvajajo, da veliko stand-ins, pooblaščenci, ali kitbashing projektov število uveljavljenih IPs, niso nikakor povezane z družbo enega od njih.

**Vse miniature so tiskane na zahtevo**

Ujemanje po meri baze lahko pridejo z vsako model, kjer je tako navedeno.Takšne baze prihajajo ločeni od glavne model, ki omogoča, da več enostavno uporabite svojo, če se odločite.Vas prosimo, da nas kontaktirate, če si želite prilagoditve niso na voljo v prospektu.Veseli nas, da skupaj z vami, po meri naročite, zato ne bojte se vprašati!

Storitve za stranke je naša prva naloga.Obrnite se na nas z vsemi vprašanji, ki se nanašajo na nakup ali o izdelku :)

Dodatne Informacije

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5