Opis

Organiziranje RV čevelj rack z lahkoto uporabljate te Pomladi Nastavljiv Palice.Z 2 palice in gumijaste nožice na obeh koncih, ki so ohranili dovolj napetosti, da se trdno držite svoje čevlje.Nobenega orodja ali vrtanje, potrebne za namestitev, ki je brez težav proces.

Specifikacija:

Ime: RV Hladilnik Vgradni Predalni

Glavni material: kovina

Barva: Bela

Velikost: Zložljive velikost

Dolžina: približno 40-70 cm/15.8-za 27,6 cm

Premer: približno od 10 do 13 mm/0.4-0.5 cm

Seznam Vsebine:

4pcs*RV Hladilnik Palice

Opombe:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite meritev odstopanja od 1-3 cm.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Imejte Rv Hladilnik Organizira: RV Hladilnik Palice pridejo z 2 palice in zadostni količini, da izpolnjujejo svoj nadomeščanju.Svoje 2 palico podporo lopute ponujajo učinkovit izkoristek prostora za vsakodnevno uporabo.Bivanje organizirano!

2.Zanesljiva Zaščita: Zaščita hladilnik predmeti padejo, in zlom, med potovanjem z našo RV hladilnik palice.Izdelan z visoko kakovostnih materialov, naše palice funkcija gume noge na obeh koncih, ki varno držati palice v mestu, ki preprečujejo drsenje in zagotavljajo stabilnost.

3.Nastavljiva Velikost: Obdržite svoj elemente organizirano in varno med potovanjem z našo RV hladilnik palice.Zaradi nastavljive velikosti funkcijo, te palice lahko fit vse hladilnik neopazno.V innerspring zagotavlja dovolj napetosti, da ohranijo predmetov v mestu.

4.Non-Slip Gumo Nasveti: Povečanje trenja in priročno za vas, da uporabite brez poškodb; Enostaven za namestitev, brez orodja ali vrtanje zahteva.To je priročno za vas.

5.Več Uporablja: Da se organizira prepir z našo RV hladilnik palice, ki varno stabilizacijo postavke v hladilniku, omaro, in pozneje!Od preprostih zavese za čevlje police, enostavno, da je vse na svojem mestu in pogosto uporablja z našo vsestransko rešitev.

Dodatne Informacije

Element Teža

640g

Posebne Funkcije

Okrepljeno Hladilnik Za Shranjevanje

Vrsta Materiala

Kovine

Postavka Premer

0.00inch

Postavka Višina

3cm

Element Širina

8.5cm

Ime Modela

RV Hladilnik Palice

Postavka Dolžina

40cm

Poreklo

Celinska Kitajska

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5