Opis

1Pack LED Poplav Svetlobe Zunanja IP66 Nepremočljiva Prostem Poplav Svetlobe, ki je Primerna Za 175-260V

[ULTRA SVETLA& VARČEVANJE z ENERGIJO]proizvodnjo do 18000lm visoko svetlost svetlobe bela svetloba.Vsak žaromet lahko nadomestijo 200W tradicionalnih neučinkovit in energetsko intenzivnih žarnice in prihranite 80% na vaš račun za elektriko.Opomba: Ne Priključite!Ne Mraka do Zore!Ne Senzor Gibanja!Brez Daljinskega Upravljalnika!

[ŠIROK PRAMEN KOTA& STABILNA]120°kot snopa, shadow-brezplačno in anti-glare, ki zagotavljajo učinkovito razsvetljavo za vaše večje območje okolje.Razširjen in se zgosti nastavljiv kovinski nosilec naredi LED talna luč, bolj stabilen in trajen.

Primerna za 175-260V V. Če se napetosti ne ujemata, prosim, ne ga kupite v primeru, da je ni mogoče uporabiti.

[Easy Installation]Z razširjen in se zgosti nastavljiv kovinski nosilec, varnost poplav svetlobe lahko namestite stabilno nameščen na strop, stene, tla ali na strehi ali na drugih mestih, s prilagoditvijo nosilec različnih zornih kotov in po nekaj enostavne napeljave korake.

[EFFICENT HLAJENJE]sodišče reflektorji so izdelana iz kakovostnih odvajanje toplote materiali s fin-tip hladilnega telesa design na hrbtni strani, ki omogoča veliko toplote za podaljšanje LED življenjska doba.

Tip: 50 W / 150W / 200W / 300W / 100W

barva:Kot prikazano

Material:aluminij

velikost:16 x 14 cm

Vsebina Paketa:

1 x projektor svetlobe

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

Sprejemamo dropshipping, imamo veliko izkušenj v dropshiping in ne bo dal vse oglase in materialov v vrstnem redu.

Dodatne Informacije

Poreklo

Celinska Kitajska

Je Svetil Vključeni

Da,

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5