Opis

MPPT Solarni Krmilnik za Polnjenje 100A Več Varstvo Solarni Regulator LCD Zaslon, Hitro Polnjenje 3.0 Baterijo, Polnilnik, Enostaven Za Uporabo

[Natančno Spremljanje] solarni krmilnik sprejme industrijskega razreda glavni čip, 16AD vzorčenje natančnost, temperatura, in točne realnem času praznjenja trenutnega zaslona, in energije, je jasno na prvi pogled.

[Hitro Polnjenje Speed] MPPT solarni krmilnik ima visoko učinkovitost polnjenja, samodejno ostrenje MPPT sledenje nakladanje, visoko učinkovitost polnjenja, non-stop odkrivanje in polni, in dvosmerna sledenje izostritve.

[Več Inteligentna Zaščita] polnilni krmilnik ima številne inteligentne funkcije za zaščito, vgrajen prevelik tok zaščito, kratkostična zaščita, obratno polariteto zaščito, odprite zaščito tokokroga, samodejne obnovitve,

[HighTracking Učinkovitost] sončne hitro polnjenje upravljavec sprejme inovativnih MPPT tehnologije, sledenje učinkovitosti, ki je tako visoka kot 99%, v primerjavi z običajnimi krmilniki, thiscan povečanje učinkovitosti z 10%-30%.

Solarni krmilnik ima visoko učinkovitost polnjenja, delujoč LCD zaslon

Solarni krmilnik je enostaven za namestitev in uporabo, primeren za uporabo v gospodinjstvih, industriji, poslovnih in drugih prostorih,

Baterijo vedno hranite pri temperaturi v polni napetosti.

Preprečiti baterije iz čezmerno.

Preprečite praznjenje baterije iz preveč.

Preprečiti baterije polnjenje nazaj na sončne celice, na noč.

Baterija obratno polariteto varstvo

Vzvratno Polarnost Zaščita Sončnih kolektorjev

Ko je baterija napetost je prenizka, regulator samodejno zmanjša obremenitev sistema.Če je baterija napetost vrne na normalno, polnjenje pa se začne znova.

Krmilnik samodejno kompenzira za temperaturo, in polnilne napetosti je odvisna od spremembe temperature okolja.

A5.0 solarno polnjenje DC vtičnice, R5.0 DC lučka za izhod DC vtič, enostavno povezati.

RV:12/24V

RC:10/30/60/100A

Fotovoltaičnih napetost:50V

Fotovoltaičnih nazivna moč:1200W (12V)/1200W (24V)

Barva:Modra

Material:ABS+PC

Vsebina Paketa:

1 * Solarni Krmilnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo

Celinska Kitajska

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5