Opis

Značilnosti:

OOTDTY

popolnoma nova in visoke kakovosti

VELIKA ZMOGLJIVOST.Nadgradnjo zmogljivosti, velikosti 8.6 4.3 4 cm, več posameznih oddelkov, lahko sprejme 20 različnih kemični svinčniki, barvni svinčniki, označevalec peresa, in druge manjše predmete.Eleganten in prefinjen domov, pisarn, šol desk ornemants.

NEŽNA, GLADKA IN ČISTA.To izvrstno očesa svinčnik imetnik funkcije ena drsna predal, 4 posamezni pero imetnikom in 4 manjših oddelkov na vrhu.Lažji in hitrejši dostop do.Če izberete to rose zlata očesa svinčnik imetnik organizirati spalnica, študentski in pisarne, da je čisto in urejeno, da je tam, ko ga potrebujete za vse vaše potrebščine in pribor.Enostavno shranjevanje in uporabo.

PREMIJE IN PRAKTIČNO.Trdno železo materiala, odporne na obrabo in anti-rja.znanja, nepredstavljivo, stabilnost in trajnost.Enostaven za čiščenje.

VEČ KOT PERO NA DRŽALO.Odlično deluje kot Dekorativni Imetnik Svinčnik, Telefon Stati; Daljinski upravljalnik Imetnika; Makeups za Primer; Šola Pisarna Staionery Stati; itd.Tudi za idealen za uporabo kot stilsko dekorativni prikaz držalo, stojalo.Sodobna in elegantna tabela držalo.

PRIHRANEK PROSTORA IN VISOKO UČINKOVITOST.Prihranite prostor in čas za vas.Zelo primerna za spalnico, kopalnico, garderobo, nečimrnosti točilne, dom, kuhinjo, pisarne.Naredite vse, ki ste stationeries, izdelovanje orodij in nego kože kozmetike dobro organiziran.

Specifikacije:

Material: Železo

Barva: Rose Zlata, Zlato

Velikost: Cca. 22x11x10.3 cm/8.66x4.33x4.05in

Teža: Pribl. 423g

Paket Vključuje:

1 Kos Stilsko Železne Žice, Svinčnik Imetnik

Opomba:

1.Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Dodatne Informacije

Poreklo

Celinska Kitajska

Material

Kovine

Vrsta

Tiskovine Imetniki

Ocene

Biti eden pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena*

1 2 3 4 5