Udobna prsna črpalka

V hitrem tempu življenja, ko ne vemo kam se najprej obrniti, so hitri in udobni pripomočki, ki nam olajšajo življenje izrednega pomena. Ko dobimo otroka pa vsak najmanjši trenutek še posebej začnemo ceniti, saj bi radi čim več časa posvetili našemu malemu bitju. A vseeno se zgodi, da moramo kdaj opraviti kakšno nujno stvar in otroka pustiti pri partnerju ali sorodnikih. Če dojimo, nam bodo pri tem pomagale prsne črpalke. Philips je izdelal prsno črpalko, s katero bo izčrpavanje mleka izredno udobno in preprosto.

C:\Users\tanjae\Desktop\dvostruka črpalka_v2.jpg

Prsna črpalka

Phliipsove prsne črpalke imajo zasnovo za vzravnano sedenje, ki omogoča pretok mleka neporsredno iz naših prsi v stekleničko, tudi kadar sedimo vzravnano. To nam omogoča bolj udobno sedenje, saj se nam ni potrebno sklanjevati naprej, da bi naše mleko steklo v stekleničko. Mehka masažna blazinica poskrbi za topel občutek na koži in nežno spodbuja. Blazinica, ki spominja na obliko cvetnih listov, posnema dojenčkovo sesanje. Kompaktna in lahka zasnova črpalke za mleko omogoča preprosto shranjevanje in prenašanje za diskretno črpanje tudi, ko niste doma.

C:\Users\tanjae\Desktop\ručna črpalka.jpg

Ročna prsna črpalka

Na izbiro imamo tri različne izdelke:

Udobna dvojna električna prsna črpalka, katere najizrazitejša lastnost je učinkovitost. Z njo bomo lahko hitreje načrpali več mleka.

C:\Users\tanjae\Desktop\dvostruka črpalka.jpg

Dvojna črpalka za mleko

Udobna enojna električna prsna črpalka je vsestranska črpalka za mleko, ki jo lahko uporabljamo vsak dan, tako doma kot v službi.

C:\Users\tanjae\Desktop\jednostruka električna.jpg

Električna prsna črpalka

Udobna ročna prsna črpalka pa je izredno lahka in preprosta črpalka za mleko. Lahko jo pospravimo kar v torbico in je odlična izbira za vse tiste, ki mleko črpate le občasno.

Kako skrbeti za prsne črpalke?

Philips s svojimi izdelki želi omogočiti odličen začetek življenja dojenčkom, zato so vsi izdelki zasnovani s tem vodilom v mislih. Z ročnimi in prsnimi črpalkami Philips Avent lahko udobno načrpamo več mleka, kjer koli že ste. Imamo pomemben sestanek? Razgovor za službo? Ali pa smo se na hitro želeli dobiti s prijateljico? Ni težav! Mleko lahko načrpamo kjerkoli in kadarkoli. Dvojna električna prsna črpalka je bolj primerna za uporabo doma, ročna črpalka pa je priročna za črpanje zdoma, saj jo lahko pospravimo kar v torbico.

Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.