Učenje angleščine na domu

teaching old peoplePonujam vam hitro in strokovno učenje angleščine. Povsem se prilagodim vašemu urniku in pridem k vam na dom, imam pa po potrebi tudi svoj prostor za učenje. Ponujam tudi učenje angleščine za več uporabnikov hkrati, pri čemer je cena z vas nekoliko bolj ugodna.

Sem diplomirana študentka angleščine, kot otrok pa sem v Angliji živela sedem let, kar vam zagotavlja tudi pravilno dikcijo. Moje metode temeljijo na novodobnih dognanjih stroke, tako angleških jezikoslovcev, kot psiholingvistov in  jezikovnih didaktikov. Učenje angleščine bo za vas predvsem prijetna izkušnja, z veliko humorja in zabavnih prigod. Na voljo imam različne materiale za učenje, ki sledijo različnim učnim tipom, tako da se vam ne bo treba ubadati z vajami, ki bi vam povzročale nič drugega kot stres.

Novost v moji ponudbi je učenje angleščine za upokojence, ki temelji na dognanjih gerontologije. To pomeni, da se lahko prilagajam tudi starejšim in jim znam približati učenje angleščine, ne glede na to, koliko so bili v prej aktivni v učenju tujih jezikov. Veliko starostnikov se učenja angleščine boji, vendar je ta strah povsem odveč. Starost ima res svoje značilnosti, mi pa bomo od teh poudarili predvsem veliko izkušenj in sposobnost možganov, da ne glede na biološko starost delajo s polno paro.

Danes je učenje angleščine, kot tudi učenje drugih tujih jezikov, postalo veliko bolj sproščeno in zabavno, kot je bilo nekoč. Z dobrim pedagogom lahko dosežete to, kar si nikoli niste upali sanjati.

Pokličite me in se bomo dogovorili za tri brezplačne uvodne ure, da me boste lahko bolje spoznali in se lažje odločili za nadaljnjo sodelovanje z menoj.

Ta vnos je bil objavljen v Tuji jeziki z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.