Strokovnjaki za fasado

fasaderstvo-oblak-3Ste se odločili, da boste svoji hiši privoščili novo preobleko? Odlična odločitev, saj boste dobili tako rekoč novo hišo v dobrem tednu, dveh. Fasada je naša osebna podoba. Saj ste verjetno že slišali za znan slovenski rek: “Obleka naredi človeka.”. No tudi fasada naše hiše nekaj pove o nas. Slovenci slovimo po fasadah raznoraznih barv in odtenkov. Če bi lahko bi barvo fasade zamenjali vsako leto. Ker gre pa kar precej drago delo, si tega ne moremo privoščiti. Zato je zelo pomembno, da takrat ko se odločimo za prenovo fasade, izberemo najboljše strokovnjake za fasaderstvo.

Ker so toplotnoizolacijski fasadni sistemi od hiše do hiše različni, poleg tega pa se na trgu pojavlja vedno več materialov za fasaderstvo, je potrebnega veliko znanja, da lahko poskrbi za optimalno rešitev za našo fasado. Prav tako je potrebna strokovnost in izkušenost iz najrazličnejših terenov. Fasaderstvo naj ne bi poskrbelo zgolj za estetski izgled naše hiše, ampak tudi za zaščito, tako toplotno kot tudi požarno.

Najpomembnejša funkcija fasade pa je energetska učinkovitost. Manjša poraba energije je v današnjem času zelo pomembna. S kvalitetno izolacijo fasade lahko privarčujemo več kot 30 odstotkov. Torej lepa fasada ni dovolj, fasada mora tudi služiti svojim funkcijam. In da bodo te funkcije zagotovljene, si morate priskrbeti le najboljše strokovnjake, ki vedo kaj počnejo. Poiščite izkušene strokovnjake, ki vam bodo znali svetovati kakšno izolacijo izbrati in ne nazadnje, ki vam bodo znali svetovati kakšen odtenek barve, se bo najlepše zlil z vašo okolico in z vašo osebnostjo.

Save

Ta vnos je bil objavljen v Vse za dom. Zaznamek za trajno povezavo.