Spletni portal Hiša na morju

valle-aostaZadnjih nekaj let sem vedno, kadar sva se s partnerjem želela odpraviti na dopust, znašla na katerem od spletnih portalov, ki ponujajo bone za letovanja tu in tam, pri tem pa me je precej motilo, da je njihova ponudba skoraj vedno hotelska – sama pa hotelov ne maram preveč. Ni mi po volji, da moraš ob določeni uri na zajtrk in ob določeni uri na večerjo. Zdaj pa sem našla nekaj boljšega: spletni portal Hiša na morju.

Ime seveda ni edino, kar velja upoštevati, kajti spletni portal Hiša na morju ne ponuja zgolj hiš na morju, temveč hiše in apartmaje v Italiji, Španiji, Črni Gori in v različnih delih Hrvaške – v Istri, Kvarnerju, Severni, srednji in Južni Dalmaciji. Seveda pa je na voljo tudi veliko ponudbe v Sloveniji. Tudi tu ne nujno ob morju, kajti nenazadnje ga nimamo ravno veliko, zato spletni portal Hiša na morju nudi počitniške kapacitete na Obali, na Gorenjskem, na Goriškem in v Pomurju. Zelo sem vesela, da ni na voljo zgolj Obala, ki jo načeloma precej dobro poznam, medtem ko v Pomurju doslej sploh še nisem bila, tako da se že veselim, da bom šla enkrat na počitnice tudi tja. In to seveda v apartma ali hišo, ki bo nazadnje stala manj, kot bi me stal najem hotelske sobe.

Spletni portal Hiša na Morju pa seveda ne bo prišel prav samo poleti, temveč tudi med drugimi počitniškimi oziroma dopustniškimi dnevi. Razlog, da sem naletela na spletni portal Hiša na morju, namreč ni bil v tem, da sem iskala prostor za bivanje med poletnimi počitnicami, temveč ravno nasprotno – iskala sem apartma ali hišico, ki bi jo s prijatelji lahko koristili med smučanjem. Zdaj, ko smo ugotovili, kako ugodne so cene, se moramo zgolj še odločiti, kje v Italiji bomo tokrat smučali.

Ta vnos je bil objavljen v Vsakdanje življenje z značkami , , , . Zaznamek za trajno povezavo.