Ponudba kovinskih kritin v obliki trapeza

Ponudba kovinskih kritin v obliki trapezaTrapezna pločevina se uporablja v širokem območju gradnje, saj jo odlikujejo nekatere izjemne lastnosti. Značilna je izjemna tehnična lastnost in tudi raznolika uporabnost, glede na višino profila in ostalih lastnosti. Uporablja se lahko za fasade, strešne kritine, ograje, predelne stene in podobno.

Trapezna kritina je idealna predvsem za strehe novogradenj ali pa pri zamenjavi strešnih kritin, saj boste prihranili dodatne stroške. Dodatni stroški se pojavijo namreč pri odstranjevanju in montaži novih letev za kritino, kar pa pri trapezni kritini ni potrebno, saj obstoječe letve lahko obdržimo. Primerna je tudi ob naravnih nesrečah, kot sta naprimer potres in toča. Sicer se ta kritina priporoča predvsem za gospodarska poslopja, razne garaže in ograje ter podobno.

Pri kovinskih kritinah sta v uporabi predvsem jeklo in aluminij, lahko pa se uporabi tudi baker, cink in podobno. Če gledamo kakovost jeklenih kovinskih kritin ugotovimo, da je le ta odvisna predvsem od debeline nanosa cinka na jeklo, debeline pločevine in pa tudi načina obdelave. Oblikovanje jekla pa omogoča izdelavo kovinskih strešnikov različnih oblik in dimenzij ter izdelavo valovitih in trapeznih panelov. Kovinsko kritino sicer odlikuje dolga življenjska doba, majhna obremenitev na ostrešje, ognjevarnosti in pa tudi odpornost proti vetru ter potresu.

Ponudbo kovinskih kritin v obliki trapeza oziroma trapeznih kritin pa si lahko ogledate tudi preko spleta. Spletna stran Kritine Majde vam razkriva svojo ponudbo kvalitetnih in raznovrstnih kritin za vašo zgradbo, verjetno pa vas zanima tudi cena strešne kritine. Če boste imeli kakršnakoli vprašanja, pa se lahko obrnete tudi na strokovnjake, ki vam bodo lahko bistveno pomagali pri odločitvi.

Ta vnos je bil objavljen v Vse za dom z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.