Ne pozabite na kožo

Čeprav je urejen videz danes ne le pika na i, ampak baza, na kateri gradimo tako poslovne kakor tudi osebne odnose, ne moremo zanikati osnovnega dejstva, da je 24 kratkih ur danes preprosto premalo časa za vse vsakodnevne opravke sodobnega milenijskega moškega. Med službenimi sestanki, družino in hobiji nam pogosto zmanjka časa za osebne razvade, včasih pa tudi za najbolj osnovna dejanja na področju osebne nege. In ker vaš poslovni partner ne bo čakal na vas, prav tako pa ga ne zanimajo razlogi, zakaj ste pozni, naj bodo še tako relevantni, je pomembno, da poskrbite, da vam bodo vedno na voljo najboljši pripomočki za osebno nego, ki bodo svojo nalogo opravili hitro, varno in efektivno.

Brivnik

OBČUTITE NAJNATANČNEJŠE IN IZJEMNO NEŽNO BRITJE

Vaš brivnik bo vaš zvesti spremljevalec dan za dnem, teden za tednom, mesec za mesecem. Ni pripomočka za osebno nego, ki bi z vami ostajal dlje, zato je pomembno, da izberete takšnega, ki bo vašo kožo negoval in varoval pred poškodbami in urezninami. Philipsov električni brivnik za mokro in suho britjeSP9862/14 iz serije 9000 se odlikuje z natančnimi rezili NanoTech, ki so ojačana z nanodelci in imajo izredno močne in dolgotrajno ostre robove. Dlačice režejo z najvišjo stopnjo natančnosti in na ravni kože prinašajo izjemno gladkost. Z obročki SuperbSkinComfort je poskrbljeno tudi za izjemno gladko drsenje po koži med britjem – obročki s kovinskimi pigmenti se namreč ponašajo s premazom proti trenju, kar omogoča odlično drsenje.

ENOSTAVNO BRITJE TUDI VEČDNEVNE BRADE

Britje, kadar se  mudi, je navadno nočna mora vsakega moškega, saj lahko zelo hitro privede do posledic na koži. Ker lahko brijejo dlake različnih dolžin, so moški brivniki SP9862/14 iz serije 9000 odlična izbiraza tiste moške, ki si svojo brado brijejo vsak dan, kakor tudi za tiste, ki brivnik uporabljajo le na vsakih nekaj dni. Zaradi prilagodljive večsmerne glave ContourDetect, ki zajame tudi najbolj trdovratne dlačice, in senzorja BeardAdapt, bostehitro, gladko, natančno in brez truda obrili tudi gosto 7-dnevno brado. Senzor namreč preverja gostoto brade 15-krat na sekundo in samodejno prilagaja brivnik vašim dlačicam. Brivnik s svojimi novimi širšimi in bolj zaobljenimi odprtinami z vsakim prehodom zajame več dlačic, kar prinaša občutno razliko: izjemno nežno uporabo na koži.

Aparati za britjeSP9862/14 imajo tudi kar tri nastavitve britja: občutljivo (za nežno in temeljito britje), normalno (za temeljito vsakodnevno britje) in hitro (kadar vam primanjkuje časa).

ENOSTAVNO ČIŠČENJE

Brivnik očistite na enostaven in temeljit način pod pipo po zaslugi posebej zasnovane notranje komore. Enostavno odprite brivno glavo in sperite obe strani s tekočo vodo, dokler nista povsem čisti. Po tem  vzdrževalnem postopku in brezžičnem polnjenju na postaji za polnjenje Qi, bo brivnik spet pripravljen na uporabo.

BODITE V SLOGU Z OBLIKOVALNIKOM BRADE SmartClick

Svoj brivnik lahko s sistemom nastavkov SmartClick enostavno spremenite v aparat za oblikovanje brade, natančno prirezovanje ali krtačo za čiščenje. Lahko si omislite robusten videz, kakor da se sploh niste obrili, ali pa si omislite kreativen in do potankosti urejen videz. Stilističnih možnosti je neskončno, saj vam brivniki za moške iz serije 9000 nudijo široko paleto opcij – na ročaj enostavno pritrdite želeni nastavek in izpopolnite svoj videz.

Za neurejen videz zdaj ni več izgovorov – s Philipsovim brivnikom SP9862/14 bo vsak začetek ali konec dneva odličen povod za ureditev obraznega okrasja.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.