Miele: Pralni stroji

Čas je za nove zmage! Stopite jim korak bližje z novimi in dovršenimi pralnimi stroji Miele. Vsi aparati so opremljeni z inteligentno količinsko avtomatiko, ki analizira napolnjenost bobna in uporabi le toliko vode ter električne energije, kolikor je potrebno za optimalen rezultat pranja in izpiranja.

Vzemite vajeti v svoje roke s funkcijo EcoFeedBack, ki nudi natančno informacijo o trenutni porabi električne energije ter vode. S tem imate popoln nadzor nad stroški. Pred zagonomlahko celo odčitate predvideno porabo v izbranem programu. Po koncu programa pa prikazovalnik posreduje natančne vrednosti porabe, ki pa se lahko razlikujejo glede na količino in vrsto perila.

Nekatera oblačila zahtevajo posebno nego. Miele je svoje stroje oblikoval prav za takšne izjeme. Posebne potrebe perila lahko rešite z Mielejevimi kapsulami s posamičnimi odmerki. Vse, kar morate storiti je to, da jih vstavite v prekat za mehčalec. Na voljo je kar šest posebnih pralnih sredstev (Sport, Outdoor, WoolCare, SilkCare, DownCare ter UltraDark). V igri so tudi trije mehčalci (Aqua, Cocoon in Nature), impregnacijsko sredstvo ImpraProtect, ojačevalec pralnega učinka za trdovratno umazanijo (Booster) in sredstvo za vidno obnovitev perila (CottonRepair).

Z novimi pralnimi stroji je zagarantirana revolucionarna varčnost pri prav vsakem pranju. Tehnologija PowerWash namreč prisega na učinkovitost pranja na najvišji ravni. S programom QuickPower to lahko dosežete v zgolj 49 minutah. Vsi pralni stroji s tovrstnim sistemom dosegajo najvišji razred energijske učinkovitosti A, za piko na i pa pri majhni količini polnjenja zagotavljajo zelo majhno porabo. To omogoča ena in edina tehnologija pranja Spin&Spray, ki deluje s posebno nizkim nivojem vode, kar pa prihrani energijo za segrevanje.

Ali imate zvečer zmenek, mogoče pomemben sestanek in za takšno posebno priložnost želite obleči svojo najljubšo majico, a je ta umazana? Pranje posameznih kosov perila resda ni ekološko, a smo se s to dilemo zagotovo srečali že prav vsi. Miele vam krije hrbet, saj lahko s pomočjo funkcije SingleWash v zelo kratkem času ponovno oblečete najljubši kos oblačila in se odpravite novim zmagam nasproti. S to funkcijo namreč stroj optimalno prilagodi trajanje programa, porabo vode in energije polnjenju do 1 kg. Pranje oblačil pač še nikoli ni bilo tako enostavno in zabavno!

Ta vnos je bil objavljen v Vse za dom z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.