Miele: Najmočnejši ročni sesalnik

Z novim MieleTriflex HX1 sesalnikom boste ubili tri muhe na en mah. Predstavljamo vam najmočnejši ročni sesalnik, v katerega se bo zaljubila vsaka gospodinja.

Odkrijte edinstven Mielejev dizajn, ki spretno združuje tri brezžične sesalnike v en aparat. Z inovacijo Triflex HX1 si sedaj lahko bistveno olajšate nadležna gospodinjska opravila. Sesalnik omogoča maksimalen doseg na še tako težavna mesta, tla pa boste od sedaj naprej lahko očistili povsem brez  truda.

Sesalnik Triflex HX1 je zasnovan tako za globinska kot tudi za občasna hitra sesanja. Tehnologija Vortexsesalnika Triflex HX1 je v povezavi z močno električno krtačo tako učinkovita kot Mielejeva serija najmočnejših talnih sesalnikov. S pomočjo filtra HEPA pa boste poskrbeli, da se boste znebili tudi najbolj drobnih delcev prahu v vašem stanovanju.

Z najmočnejšim ročnim sesalnikom bo vaš dom zasijal kot bi mignil. Posebno široka električna krtača očisti večjo površino v izjemno kratkem času. Avtomatsko se prilagodi vsaki talni oblogi in le-to hitro globinsko očisti.

Z novim MieleTriflex HX1 lahko sesate tudi brez nadležnega kabla. Zanesljivi litij-ionski akumulatorji VARTA omogočajo do kar 60 minut neprekinjenega sesanja. Za nekoliko daljše sesanje pa je sesalnik Triflex HX1 Pro opremljen z dodatnim akumulatorjem. Z njegovo pomočjo boste kos tudi večjim površinam. Za istočasno polnjenje drugega akumulatorja pa bo medtem poskrbela ločena polnilna enota.

Ta vnos je bil objavljen v Vse za dom z značkami , , , . Zaznamek za trajno povezavo.