Last minute z danes na jutri

last minute10Letos sva s partnerjem nameravala na dopust šele z zadnji polovici avgusta, nato pa se je nekoliko zapletlo. Partner je namreč po dolgem čakanju končno dobil datum za operacijo kolena, in ta je ravno v zadnjih dneh najinega počitnikovanja. Tako, da je bilo potrebno dopust prestaviti – in ker meni v službi niso omogočili zgolj manjšega odstopanja od prvotno izbranih datumov, se je bilo treba na dopust odpraviti kar takoj.
Kaj zdaj? Seveda, preveriti je treba last minute oziroma ultra last minute ponudbe. Prav, naj bo …
S partnerjem sva na hitro pobrskala po spletu in našla kar nekaj zanimivih last minute ponudb, ki so bile finančno ugodne in so hkrati vodile na zanimive destinacije. In to ne zgolj v nam bližnje dežele – nazadnje sva se odločila za last minute aranžma za Dominikansko republiko.
Seveda je šlo za tako imenovani ultra last minute, kar je pomenilo, da je treba na hitro spakirati in poskrbeti za vso organizacijo v službi in doma. Ampak se je zelo izplačalo, saj sva tri dni kasneje že sedela na letalu in se veselila, da bova videla tako eksotično deželo – za razliko od prvotno načrtovanega dopusta, ko bi dva tedna preživela na hrvaškem otoku.

Last minute rezervacija počitnic

Danes lahko tako ali tako odpotujete skoraj povsod preko last minute aranžmajev. Tudi last minute v Slovenske terme je možno, če želite. Kljub temu, da obstaja precej potovalnih portalov, ki omogočajo last minute počitnice pa se moramo zavedati, da pri vsakem nam ne bodo ponudili enako kakovosti. Eden od portalov kjer nam bodo zares kvalitetno servirali last minute aranžmaje je portal turistične agencije GTA Neptun. Agencija je locirana v Jesenicah vendar že kar nekaj let uspešno prodajajo last minute aranžmaje preko interneta. Njihovo svetovanje je na vrhunskem nivoju in, ko enkrat vstopite v kontakt z njimi si boljših referentov skoraj ne bi mogli želeti. Iz izkušenj lahko povem, da last minute rezervacije iz danes na jutri preko interneta niso nič strašnega in tveganega, če le vemo katera turistična agencija stoji za last minute portalom.

Ta vnos je bil objavljen v Potovanja z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.