Bags&More: Skodelice

Vsak ljubitelj toplih napitkov ve, da je najlepše dan začeti s skodelico okusnega čaja ali kave. Še lepše od jutranje kavice pa je jutranja kavica v prisrčni skodelici. Le-teh v trgovinah Bags&More nikoli ne zmanjka. 

Zagotovite si prekrasne lončke in skodelice po zelo ugodnih cenah. V mesecu aprilu vam ob nakupu katerega koli izdelka podjetje ponuja še dodaten popust! 

Obogatite vašo zbirko skodelic in si zagotovite prečudovite skodelice iz porcelana. Izdelki lahko služijo kot darilo, saj zraven dobite tudi darilno škatlo. Kdo se pa ne bi razveselil prekrasne skodelice? 

KJUT VAJB SKODELICA 350ml ROSE GOLD

Če so vaša jutra nekoliko bolj natrpana in če zjutraj preprosto nimate časa za kavico, si zagotovite lonček »Coffee to go«. Na voljo je ogromno potiskov, ki so primerni tako za dame kot tudi za gospode. Jutranjo kavico si zasluži prav vsak, četudi med potjo do službe. 

LEGAMI LONČEK "COFFE TO GO" COFFEE LOVER

Priporočljivo je, da človek dnevno zaužije do dva litra tekočine, kar pa je lahko zelo težko doseči, če ste stalno na terenu. A ne skrbite. V trgovinah Bags&More si lahko zagotovite steklenice za vodo z različnimi potiski in velikostmi. 

Kot že omenjeno, je set skodelic odlično darilo in čudovita pozornost. Oglejte si ponudbo lončkov v dekorativnih škatlah in razveselite svoje najbližje. 

SKODELICA ZA KAVO 0,2l V DEKORATIVNI ŠKATLI GB ZLATE ZVEZDE

Lončke in skodelice lahko najdete v trgovinah Bags&More po vsej Sloveniji. Prav tako lahko obiščete tudi spletno stran bagsandmore.si in nakupujete v udobju svojega doma, ter izdelke naročite kar prek spleta. 

Nakupovanje prek spleta so vam pri podjetju Bags&More želeli čim bolj olajšati. Prav zaradi tega so spletno stran oblikovali tako, da že pred samim iskanjem določite, kakšen izdelek pravzaprav iščete. Izbirate lahko med materiali, znamkami, tipi izdelkov, barvo in celo velikostjo.

Ta vnos je bil objavljen v Darila, Lepota in zdravje, Vse za dom. Zaznamek za trajno povezavo.