Akumulatorske kosilnice ne motijo sosedov

Akumulatorske kosilnice zagotavljajo, da je košnja zelenice resnično sprostitev za vas, pa tudi za vaše sosede.

Akumulatorske kosilnice

Prirezovanje trave na zelenici v okolici hiše ali stanovanjskega bloka je za marsikoga opravilo, ki zagotavlja nekaj gibanja ob poletnih jutrih in večerih. Če je bila ročna košnja nekoč napor, to pri pomoči sodobnih strojev in akumulatorskih kosilnicah gotovo ne velja več. Prav tako je mogoče travo urediti tako, kot bi jo prirezovali z ravnilom – povsod je enako visoka. A vsak ljubitelj urejenega vrta ve, da ima večina kosilnic veliko napako. Ta je hrup, zaradi katerega pride nemalokrat celo do sosedskih sporov. Prav zato so idealne prav akumulatorske kosilnice. Z njimi ne boste zmotili niti popoldanskega otroškega počitka.

Akumulatorske kosilnice za košnjo, ob kateri pojejo ptički

Kdor koli želi imeti vrt, ki bo vreden občudovanja in po katerem se bodo zgledovali vsi v ulici, se košenju vsaj na vsaka dva tedna ne more izogniti. Večina pri tem uporablja samohodno kosilnico na fosilna goriva, ki lahko s primerno nameščenimi noži kar dobro opravi svoje delo. Vendar pa vrt v času košnje zagotovo ni tista zelena oaza, ki bi pobožala dušo, privabljala ptice in žuželke. Kosilnica namreč povzroča hrup, ki glede na decibele lahko povzroči tudi okvaro sluha, zato je potrebno pri njeni uporabi nositi glušnike oziroma čepke za ušesa, pa tudi za ljudi v bližini, pa naj bodo domači ali sosedje, je hrup še kako moteč.

Rešitev je precej preprosta. Da bo urejanje okolice doma tiho in ne bo kalilo miru, je najboljša odločitev za uporabo akumulatorske kosilnice.

Dodatne prednosti tišje košnje z akumulatorsko kosilnico

Z uporabo akumulatorske kosilnice ne boste dosegli zgolj prijetnejšega vzdušja pri delu, tudi dela samega bo manj. Nobenih težav ne bo z dodajanjem goriva, nobenih težav s prekratkim električnim kablom, kar je pogosta težava pri pogonu na elektriko. Sicer pa boste lahko izkoristili vse prednosti sodobnega urejanja zelenice: nastavitev višine rezanja, koš za shranjevanje trave (ki vas reši grabljenja,) in predvsem udobje zaradi prijetno nastavljivih ročajev ter lahkotnost potiskanja. Naj košnja trave postane užitek s košnjo z akumulatorsko kosilnico. Ena takšnih je zagotovo Akumulatorska kosilnica MAKITA DLM382PM2, ki jo trenutno dobite po znižani ceni na strani www.prokraft.si.

Ta vnos je bil objavljen v Vse za dom z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.